Skip to Content
Save the date: Op weg naar het vakantiesalon

Save the date: Op weg naar het vakantiesalon

Persuitnodiging - 21 januari 2020

Van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari opent Brussels Expo de deuren voor de 62ste editie van het Vakantiesalon. De organisatoren nodigen u graag uit om de beurs in avant-première te ontdekken tijdens de perslunch op dinsdag 21 januari in de Ambassade van Cuba, het gastland van het Vakantiesalon.

U wordt door de ambassadrice ontvangen en maakt er kennis met alle nieuwigheden en activiteiten die de beurs te bieden heeft. Ook de resultaten van de uitgevoerde enquête over de vakantiegewoontes van de Belgen zullen u voorgesteld worden door de blogger Mom I’m Fine en trendwatcher Koen Van den Bosch.

Praktische info:

Wanneer? Dinsdag 21 januari van 11 tot 14 uur

Waar? Ambassade van Cuba            
           Brugmannlaan 80 – 1190 Vorst

Deelnemen? Stuur een mailtje naar Kim Van Pee - kiv@twocents.be met je naam en    
                       organisatie

Kim Van Pee Project Manager at Two cents

 

Over Vakantiesalon


Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.