Skip to Content
Save the date: op naar het Vakantiesalon van Brussel!

Save the date: op naar het Vakantiesalon van Brussel!

Persuitnodiging – 22 januari 2019

Het Vakantiesalon van Brussel opent opnieuw haar deuren van 7 tot en met 10 februari 2019. De organisatoren nodigen u alvast uit om de beurs te komen ontdekken op dinsdag 22 januari 2019 in de Ambassade van Italië, het gastland van het Vakantiesalon.

In avant-première zal de ambassadrice u ontvangen om kennis te maken met de nieuwigheden en activiteiten van deze editie, maar ook om u de resultaten van enquête voor te stellen die peilt naar de vakantiegewoonten van de Belg.

Praktische info:

Wanneer? Dinsdag 22 januari 2019 van 11 tot 14 uur
Waar? De Ambassade van Italië in Brussel

Over Vakantiesalon


Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.