Skip to Content
De Belgen houden van La Dolce Vita!

De Belgen houden van La Dolce Vita!

PERSUITNODIGING

Dit jaar verwelkomt het Vakantiesalon van Brussel Italië als gastland. Goed nieuws dus voor de Belgen, want blijkbaar reisden 7 op de 10 al eens naar dit land met haar prachtige cultuur, heerlijke gastronomie en mooie natuur. Dat is één van de resultaten die is gebleken uit een enquête in het kader van het Vakantiesalon.

Benieuwd naar de rest van de bevindingen? Alles over reisvoorkeuren van de Belgen, de banden die ze smeden met andere reizigers en hoe ze denken te reizen in de toekomst, kom je te weten tijdens de persconferentie in het kader van het Vakantiesalon. De Ambassadrice van Italië ontvangt u graag dinsdag 22 januari in haar woning.

Tijdens deze persconferentie zal Koen van den Bosch, trendwatcher voor alles wat met reizen te maken heeft, de resultaten van de enquête presenteren en analyseren.

Praktische info

Wanneer? Dinsdag 22 januari 2019 van 11u tot 14u
Waar? De Ambassade van Italië (het exacte adres wordt u bij bevestiging meegedeeld)
 

Klik hier om uw aanwezigheid te bevestigen.

 

Contacteer ons
Marine Hiclet Advanced Fair, dep. Two cents
Marine Hiclet Advanced Fair, dep. Two cents
Over Vakantiesalon


Over FISA

Fisa maakt deel uit van de DEFICOM-group, die actief is in de communicatie-, media en ontspanningssector. De groep FISA is gespecialiseerd in het organiseren van grote nationale beurzen en evenementen. Het is de missie van FISA om haar bezoekers beleving te brengen voor de vijf zintuigen. FISA is in 2003 gestart met de aankoop van de bekende bouwbeurs BATIBOUW en heeft daarna geleidelijk haar aanbod uitgebreid met de beurzen Cocoon, het Voedingssalon, het Vakantiesalon en het networkingevenement Topontmoetingen. Jaarlijks trekken de FISA-beurzen in totaal zo’n 2.700 exposanten en 700.000 bezoekers naar Brussels Expo.